Historen bag SUNJA

SUNJA er både en butik og en webshop, drevet af Alberte, der altid har været en kreativ sjæl. Hendes kreativitet er hele fundamentet for SUNJA. 

Navnet SUNJA stammer fra Albertes families lille gule båd, som også hedder SUNJA.

 

I sommeren 2023 rejste Alberte til Fransk Polynesien for at sejle og bo på en båd i tre måneder. Desværre faldt hun på båden og slog sin hofte, som hun tidligere var blevet opereret i. Dette førte til, at Alberte måtte afbryde sin rejse efter seks uger og vende hjem til Danmark for at blive undersøgt.

 

Tilbage i Danmark var Alberte bundet til sin seng og kunne ikke lave meget andet. Mens hendes venner stadig var i Fransk Polynesien og havde det sjovt, besluttede hun sig for at bruge sin tid på at designe den webshop, der senere blev grundstenen for SUNJA. Uden denne uheldige oplevelse ville SUNJA ikke eksistere, hvilket gjorde det oplagt at give butikken et navn relateret dertil. 

 

Det er Alberte, der ene og alene står bag butikken og driver den til dagligt. Det er også grunden til at den fysiske butik holder lukket om mandagen og tirsdagen, da Alberte bruger disse dage på at være kreativ og skabe nye varer til butikken. Det er netop kreativiteten og trangen til at skabe, der driver SUNJA fremad.

 

Hos SUNJA har vi en forkærlighed for håndværk og unikke, skæve ting. Derfor består vores butik af en blanding af håndlavede varer og produkter fra andre brands, der enten også er håndlavede, fokuserer på bæredygtighed og genbrug, eller er danske mærker, der sætter kvalitet i højsædet. Alberte, som driver butikken, udvælger personligt de brands, vi forhandler, og alle er valgt med stor omhu. SUNJA drives af en passion for godt håndværk og kvalitet, og derfor kan vi stå inde for de brands, vi har i butikken.

Tilbage til blog